|  | 
        
          |  | 
        
          |  | 
        
          |  | 
        
          |  | 
        
          | Kuha, 
          10 annosta 150 g annos |  | 
        
          |  |  | 
        
          | 1 ½ kg kuhafile ½ dl vettä
 150 g voita
 1 tl suolaa ja
 ½ tl valkopippuria
 | Poista fileestä ruodot, nahka saa olla 
          paikallaan. Leikkaa annospaloiksi. Mausta kuhapalat suolalla ja 
          pippurilla. Laita kuhapalat uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin. Kuumenna vesi ja sulata voi joukkoon. Kaada voiseos kuhapalojen 
          päälle. Kypsennä 225°C noin 8 minuuttia.
 
 Vinkki: Kuhan voi myös suomustaa.
 | 
        
          |  |  | 
        
          |  |  | 
        
          | Palsternakkamuhennos, 10 annosta, annos 
          100 g | 
        
          |  |  | 
        
          | 700 g kuorittua palsternakkaa 200 g kuorittua perunaa
 100 g sipulia
 30 g voita
 20 g vehnäjauhoja
 1 dl kasvislientä
 4 dl ruokakermaa
 1 tl suolaa
 ½ tl valkopippuria
 ¼ tl muskottia
 | Kuutioi palsternakka ja peruna, hienonna 
          sipuli. Kuullota kuutiota kevyesti rasvassa, lisää vehnäjauhot ja 
          sekoita. Lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna 
          kiehumapisteeseen. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia, 
          kunnes juurekset ovat pehmenneet. Sekoittele välillä. Lisää lopuksi 
          mausteet. | 
        
          |  |  | 
        
          |  |  | 
        
          | Paistetut metsäsienet, 10 annosta, 
          annos 70 g | 
        
          |  | 
        
          | 700 g 
          metsäsieniä 100 g sipulia
 50 g voita
 1 tl suolaa
 ½ tl valkopippuria
 2 tl rakuunaa
 | Hienonna 
          puhdistetut sienet ja sipuli. Paista pannulla voissa kypsiksi. Mausta 
          suolalla, pippurilla ja rakuunalla. 
 | 
        
          |  |  | 
        
          |  |  | 
        
          | Laita tarjolle kuha sekä haudutuslientä, 
          palsternakkamuhennos sekä paistetut metsäsienet. | 
        
          |  | 
        
          |  |