|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Kalanvalmistus |
Kalaruokia |
Kalan savustus |
Lähikalaruokia |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
Kuhan voi aukaista myös
selkäpuolelta, jonka jälkeen selkäranka ja sisälmykset poistetaan. |
Siian fileointi on melko
helppoa hyvillä välineillä. |
Hauki on suomalaisen
ruokapöydän peruskala. Hauen voi suomustaa tai fileoida nahattomaksi. |
Keväällä ahvenelta löytyvät
peratessa isot mätipussit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
Muikku, isojen järvien pieni
lohikala puhkotaan. |
Nahka poistetaan veitsen aaltoliikkeellä.
Kuhan voi myös suomustaa, sillä paras maku on nahkassa. |
Haukifileen keskeltä saa
pois Y-ruodot sopivilla viilloilla. |
Siikafileet soveltuvat hyvin
monenlaisten ruokalajien raaka-aineeksi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Kuhafileistä ja kokonaisesta kuhasta voi
loihtia erilaisia herkullisia aterioita, vain mielikuvitus on rajana! |
|
|
|
|
|