KUHAMAA - Suomalaisia kalaruokia - Kalaherkkujen valmistus
 

Kalaherkkujen valmistus

 
       
Kalankäsittely Kalaruokia Kalan savustus Lähikalaruokia
       
 

       
Pienet muikut kypsyvät nopeasti pannulla. Hauki-pekonirullat yrtti-tuorejuustokuorrutuksella.
       
       
       
Lähes ruodottomista kuhafileistä on helppo
tehdä ruokaa.
Lohi-kuharullat uunivalmiina. Kuhafileet maustumassa. Kokonainen uunikuha suolautumassa.
       
       
       
Muikut paistuvat leivitettynä. Perkeistä saa hyvän kalaliemen keiton pohjaksi. Siikafileet voi kuorruttaa ja maustaa miedosti. Suomalaisten kalamiesten kansallisruoka, paistetut ahvenet vievät kielen mennessään!
       
       
Ja vähän valkoviiniä valkolihaiselle hauelle...

 

Bon appetit!